Basis- en vervolgcursus Fotografie

Arie de Korte

Fotografie & video - Fotografie

Locatie

Jonkheer de Savornin Lohmanstraat
Ridderkerk, 2982
Netherlands

Locatie opties

Kies
Ontmoet elkaar op een door jou gekozen locatie
Instructeur
Ontmoet elkaar op de locatie van de instructeur

Omschrijving

Altijd gedacht dat je met een dure camera ook meteen goede foto’s kunt maken? En toch nog niet (helemaal) tevreden over/met het resultaat van de foto’s. De basiscursus fotografie is daarvoor de perfecte cursus. De cursus is speciaal gemaakt voor iedereen die meer wil weten over zijn of haar camera en de basisprincipes van fotografie. Bij de cursus hoort een aantal opdrachten. Je hebt drie maanden de tijd om de opdrachten te doen en je resultaten voor feedback in te sturen. De tijdsinvestering voor de basiscursus is 3 uur, inclusief een map met cursusmateriaal en opdrachten. Heb je voldoende geoefend met...

Kwalificaties

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de School voor Fotografie. Na die tijd heb ik een fotostudio gehad die, helaas, de coronatijd niet heeft overleefd. Nu werk ik als freelance fotograaf en maakt portretten, gezins- en familieshoots, bruidsreportages en productfotografie. Daarnaast bewerk ik foto's in Lightroom en Photoshop.

Dingen die je moet weten

Annuleringsperiode
Digitale fotografie
Portretfotografie
Fotografie compositie
Productfotografie
Fotografie verlichting
Dierenfotografie
Stadsfotografie
Familieportretfotografie
Huwelijksfotografie

Over de instructeur

Opleiding

School voor Fotografie
Fotografie, Diploma
mrt 2018

Ervaring

Studio305
Fotograaf
apr 2012 - mei 2018 (6 jaar)
Als fotograaf bij Studio305 in Zwijndrecht. Werkgebieden waren portretfotografie, productfotografie, fotoshoots (individueel en voor groepen/familie). Daarnaast ook bruidsreportages.
Studio305
Grafisch vormgever
apr 2012 - mei 2018 (6 jaar)
Als grafisch vormgever gewerkt bij Studio305 in Zwijndrecht. Voor diverse opdrachtgevers, waaronder de Gemeente Dordrecht, de opmaak en vormgeving verzorgd van hun informatie uitingen in de vorm van folders, infographics, etc.
Fotografie de Korte
Fotograaf
mei 2018 - heden (5 jaar)
Als fotograaf werkzaam in mijn eigen bedrijf, Fotografie de Korte. Werkgebieden waren portretfotografie, productfotografie, fotoshoots (individueel en voor groepen/familie). Daarnaast ook bruidsreportages.
Fotografie de korte
Grafisch vormgever
mei 2018 - heden (5 jaar)
Als grafisch vormgever werkzaam in mijn eigen bedrijf, Fotografie de Korte. Voor diverse opdrachtgevers verzorg ik de opmaak en vormgeving van hun informatie uitingen in de vorm van folders, infographics, etc.

Reviews

€ 35
/u
0u 0m