Trainingsschema op maat gemaakt (6 maanden lang)

Sven Lispet

Gezondheid & fitness - Coaching

Locatie opties

Online
Videobel met de instructeur

Omschrijving

Ben jij vastberaden om alles uit je training te halen door middel van een virtueel schema met bewegende animaties die je overal mee naar toe kan nemen? Dan zijn de Personal Trainingsschema’s wat voor jou! Elk schema wordt naar aanleiding van een videogesprek op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw doelen, eventuele blessures, de locatie waar getraind wordt en met welk materiaal jij wilt trainen. Elke vier weken een nieuw schema voor zes maanden lang. In totaal krijg jij zeven trainingsschema's.

Kwalificaties

Lifestyle coach, TC3 voetbal, TC3 turnen & HALO afronding Personal coach/trainer 6 jaar ervaring

Dingen die je moet weten

Annuleringsperiode
Voedingsschema
Trainingsschema
Diëten
Gewichtsverlies
Spieropbouw
Cardio
Motivatie

Over de instructeur

Opleiding

KNGU
TC3, Certificaat
jun 2015
Haagse Hogeschool
Lifestyle coach, Cursus
feb 2016
KNVB
TC3, Certificaat
mei 2016
Haagse Hogeschool
Teamplayers, Certificaat
jun 2016
Haagse Hogeschool
docent lichamelijke opvoeding, Bachelor
dec 2022

Ervaring

Hannes & Co
Docent LO SBO
jul 2016 - jul 2018 (2 jaar)
In deze twee jaar verzorgde ik gymlessen voor de motorische ontwikkeling van kinderen met een beperking of ZMLK. De twee groepen waren van 4 tot 12 jaar en 12 tot 18 jaar.
Sven's Workout
Personal trainer
mei 2019 - heden (3 jaar)
Sinds 2016 ben ik werkzaam als personal coach/trainer. Sinds 2019 ben ik als zzp'er voor mijzelf begonnen als Sven's Workout. Ik ben de trainer aan huis, buiten of op het werk. Zijn er kinderen thuis geen probleem, de training gaat door.
Sven's Workout
Bootcamp instructeur
mei 2019 - heden (3 jaar)
Sinds 2015 verzorg ik Bootcamp trainingen. Sinds 2019 is de Bootcamp in stijl van Sven's Workout waarbij elke les anders is. Soms alleen, samen, modern of oldskool maar nooit hetzelfde als de vorige training.
Sven's Workout
Groepstraining
mei 2019 - heden (3 jaar)
Sinds 2012 verzorg ik groepstrainingen. Een groepstraining kan sport specifiek, aerobics (HIIT of BBB bijv.), bootcamp of small group training zijn
Sven's Workout
Online Coach
mei 2019 - heden (3 jaar)
Sinds 2016 maakte ik voedingsschema's via een automatisch systeem. Sinds 2020 maakt Sven's Workout voeding- en/of trainingsschema's op maat. Elk schema wordt per persoon nieuw gemaakt naar de behoefte en doelen die besproken worden.

Reviews

€ 147
/u
30 minuten
0u 0m