Bijles Bedrijfseconomie op alle niveaus

Orkun Mercimekci

Onderwijs - Bedrijfseconomie

Locatie

Helmond
Netherlands

Locatie opties

Kies
Ontmoet elkaar op een door jou gekozen locatie
Online
Videobel met de instructeur

Omschrijving

De bijlessen zullen conform je niveau en behoeften worden verzocht. Het is immers niet logisch om een leerling die enkel een voldoende wil behalen of zijn gemiddelde wil opkrikken alle onnodige ins- en outs van het vak te weten krijgt. Voor een leerling die een carrière in de financiële dienstverlening ambieert heeft extra context inzake de stof veel toegevoegde waarde. Daar komt bij dat ik als iemand die werkzaam is in de accountancy ook de link kan leggen naar de praktijk zodat de stof meer gaat leven i.p.v. dat het blijft bij enkel theorie. Voor bijlessen aan huis hanteer ik een minimumafname...

Kwalificaties

Ik heb zelf het HAVO afgerond met het profiel Economie en Maatschappij, waarbij ik voor Bedrijfseconomie (het toenmalige M&O) de hoogste punten van de klas behaalde. Daarna heb ik HBO accountancy gestudeerd, momenteel ben ik reeds 3 jaar werkzaam in de Accountancy. Hierdoor kan ik zeggen affiniteit te hebben met cijfers. Ik heb meer dan 6 jaar ervaring als bijlesgever.

Dingen die je moet weten

Annuleringsperiode
Middelbare school niveau
Universiteit niveau

Over de instructeur

Opleiding

Avans Hogeschool ('s-Hertogenbosch)
Accountancy, Bachelor
jul 2019

Ervaring

Studentsplus
Bijlesdocent
dec 2016 - okt 2022 (6 jaar)
Het geven van bijles aan scholieren in de vakken Bedrijfseconomie, Economie, Wiskunde A, Wiskunde B. Het geven van bijles aan studenten in alle financiële en bedrijfseconomische vakken.
Studiekring
Examentrainer
mei 2019 - okt 2019 (5 maanden)
Het geven van examentraining economie.

Reviews

€ 20
/u
1ste les gratis
1 uur