Engels voor: - Les gens qui parlent français - Mensen die Nederlands spreken - Personas que hablan español - Persone qui parlano italiano

Josué Roque

Talen - Engels

Locatie opties

Online
Videobel met de instructeur

Omschrijving

Ik ben een polyglot, ik spreek 5 talen. Ik ben blij dat ik lesgeven heb gestudeerd, want ik werk graag met mensen. Tijdens mijn loopbaan heb ik gewerkt met kinderen, adolescenten, jongeren en volwassenen. Ik heb een bachelor in taalonderwijs, maar ik vind het ook leuk om mijn passie voor talen te mixen als ik met studenten ben... Een taal is de vereniging van verschillende vaardigheden, zoals luisteren, woordenschat, grammatica, schrijven, spreken en lezen. In deze cursus besteden we aandacht aan alle vaardigheden om te proberen uw taalniveau zo goed mogelijk te ontwikkelen. Heel blij jullie allemaal te ontmoeten! tot ziens!

Kwalificaties

Ik spreek 5 talen, Spaans als moedertaal, Engels, Frans, Italiaans en Nederlands. Ik heb een bachelor in talen, met een specialisatie in lesgeven. Ik ben cum laude afgestudeerd "Magna Cum Laude". Desalniettemin zijn talen en lesgeven een passie voor mij... Ik ben erg blij om te werken in iets waar ik van hou!

Dingen die je moet weten

Annuleringsperiode
Woordenschat
Grammatica
Uitspraak
Leesvaardigheid
Luistervaardigheid
Schrijfvaardigheid
Spreekvaardigheid
Cultuur
Literatuur

Reviews

€ 15
/u
45 minuten
1 uur